Merken Gaskookplaten

ATAG gaskookplaten

ATAG is dé specialist in koken op gas, een ATAG gaskookplaat maakt het koken op gas dan ook extra comfortabel. Elke ATAG gaskookplaat is voorzien van unieke en milieuvriendelijke A+ branders met een perfect regelbare, zuivere vlam. Een ATAG gaskookplaat heeft dan ook een zeer hoog rendement.

Bekijk de ATAG gaskookplaten »

Pelgrim gaskookplaten

Wanneer U voor een Pelgrim gaskookplaat kiest, kiest U voor betaalbare kwaliteit en hoogwaardige service. Wanneer U uw nieuwe Pelgrim gaskookplaat bij Pelgrim registreert ontvangt U namelijk maar liefst 5-jaar garantie! Pelgrim is er voor iedereen, U koopt namelijk al een Pelgrim gaskookplaat voor € 159,-

Bekijk de Pelgrim gaskookplaten »

ETNA gaskookplaten

Een ETNA gaskookplaat is standaard voorzien van uitstekende specificaties. Wat dacht U bijvoorbeeld van een ETNA gaskookplaat met: geïntegreerde vonkontsteking, thermische vlambeveiliging of een krachtige 3-rings wokbrander? Luxe en uitgebreide specificaties die uw ETNA gaskookplaat extra gebruiksvriendelijk maken!

Bekijk de ETNA gaskookplaten »

Bosch gaskookplaten

Een Bosch gaskookplaat geeft U volledige controle tijdens het koken. U werkt met een warmtebron die U op ieder moment kunt in- of uitschakelen. Daarnaast kunt U de warmte van een Bosch gaskookplaat direct en exact doseren. Een Bosch gaskookplaat maakt professioneel koken in uw eigen keuken mogelijk.

Bekijk de Bosch gaskookplaten »

Küppersbusch gaskookplaten

Küppersbusch is een relatief onbekend merk in ons land tot nu toe. In tegendeel staat dit gerenomeerde merk in ons omliggende landen hoog aangeschreven. Daar wordt een Küppersbusch gaskookplaat veel gebruikt in de horeca en vindt U een Küppersbusch gaskookplaat in vele keukens.

Bekijk de Küppersbusch gaskookplaten »

Siemens gaskookplaten

Een Siemens gaskookplaat staat voor hoogstaande kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en degelijkheid. Een Siemens gaskookplaat gaat vaak net één stapje verder dan de concurrent, zo hebben bepaalde Siemens gaskookplaten bijvoorbeeld een extra krachtige wokbrander welke een vermogen kan leveren tot 6,00 kW!

Bekijk de Siemens gaskookplaten »

Fagor gaskookplaten

Sinds de introductie van het merk Fagor in 1956 is sinds 2001 Fagor ook verkrijgbaar in Nederland. Fagor levert een relatief kleine assortiment gaskookplaten welke zo praktisch en voordelig mogelijk geproduceerd zijn. Door deze slimme manier van werken is een Fagor gaskookplaat voor de consument extra betaalbaar.

Bekijk de Fagor gaskookplaten »

Baumatic gaskookplaten

Elke Baumatic gaskookplaat heeft een fantastische verhouding tussen prijs en kwaliteit. Een Baumatic gaskookplaat is namelijk ontzettend betaalbaar en is altijd uitgevoerd met materiaal van hoge kwaliteit. Baumatic levert daarnaast bij elke gaskookplaat een uitstekende garantie en service bij eventuele problemen.

Bekijk de Baumatic gaskookplaten »


Betaalbare keukens

Keuken Drachten is specialist in Keukens, U kunt voor zowel complete Keukens als losse keukenkastjes bij ons terecht.

Wanneer U van plan bent om een nieuwe keuken te kopen of meer over de mogelijkheden van uw keuken te weten wilt komen bent U van harte welkom in onze showroom te Drachten. Wij zijn de keukenspecialist in keukens!Ook voor uw nieuwe gaskookplaatAfzuigkapInductiekookplaatKeukenkraanKeukenverlichtingLED KeukenverlichtingVaatwasmachineVaatwasserKeukens DrachtenKokend Waterkraan